Blok aan uw been of glasheldere spiegel?

Heeft u op ieder gewenst moment inzicht in de cijfers van vandaag? En geven deze gegevens voldoende inzicht aan uw medewerkers? Hebben zij genoeg handvatten om betrouwbare en klinkklare conclusies te trekken en heldere prognoses op te stellen? Met andere woorden: is uw administratie een blok aan het been van uw bedrijfsvoering of houdt het u een glasheldere spiegel voor?

Administratieve dienstverlening

Of u nu ZZP’er bent of een groot aantal mensen in dienst heeft: u ontkomt niet aan het bijhouden van een administratie. Zo wordt dit onderdeel van uw bedrijfsvoering al snel een verplicht nummer. Logisch, want uw kracht ligt bij het ondernemen. Uw administratie kunt u daarom met een gerust hard aan ons overlaten. Wij geloven namelijk dat een goed ingerichte boekhouding een schat aan kennis oplevert. Het geeft u als ondernemer niet alleen de mogelijkheid om terug te blikken op gisteren, maar stelt u vooral in staat om de koers van morgen te bepalen. Daarom verdient uw inrichting en de verwerking van uw administratie onze ongewone zorgvuldigheid. Of het nu gaat om het opzetten of het voeren van administraties: u kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van financiële administratie. Zo houdt u meer tijd en energie over voor het ondernemerschap en gaan we samen voor het beste resultaat.

Jaarrekening opstellen

Inzicht creëeren. Dat is onze belangrijkste focus bij het opstellen van uw jaarrekening. Wij stellen voor u de balans en resultatenrekening samen, inclusief de daarbij behorende toelichting. Ook wanneer het om een geconsolideerde jaarrekening gaat. Het resultaat? Een duidelijk overzicht, dat niet alleen een verplicht document voor de fiscus vormt, maar u als ondernemer precies vertelt hoe u er voor staat. Bovendien verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en stellen wij tussentijdse cijfers, prognoses en begrotingen op. Altijd met een duidelijke onderbouwing in heldere taal. 

Accountantscontrole

Uw onderneming valt of staat met het vertrouwen van uw stakeholders. Daarom zien we het bij de accountantscontrole als onze belangrijkste taak om zekerheid te verschaffen aan ondernemingsleiding, aandeelhouders, banken, beleggers en andere belanghebbenden bij uw onderneming. U kunt bij onze netwerkorganisatie VBWA terecht voor:
 
  • ‚Äč     Wettelijke controle
  •      Vrijwillige accountantscontrole
  •      Beoordelingsopdrachten
  •      Meer assurance diensten
We verliezen de kwaliteit van het controletraject geen moment uit het oog. Want een goede accountanscontrole laat de eventuele knelpunten van uw organisatie zien. Die brengen we graag onder uw aandacht, maar nooit zonder een gedegen advies en treffende oplossingen.  U kunt daarvoor kijken op www.VBWA.nl .