Banner Ongewoon ondernemend

Ongewoon ondernemend

Wij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar kansen en inventieve oplossingen om samen succesvol te kunnen groeien.

Lees meer over ons

Onze cijfers liegen
er niet om

Net als u hebben wij een hekel aan teveel betalen en willen we het onderste uit de financiële kan halen. Daarom zitten we als medeondernemer bij u aan tafel en verdiepen ons in de uitdagingen waar u voor staat.

  • + € 212.000

    Rendementoptimalisatie door fiscale verbeteringen.

  • + 2,4 mln werkkapitaal

    Slimme inrichting van werkmaatschappijen en fiscale...

  • + € 430.000

    Zonder ons niet benutte aftrekposten bij de fiscus.

Benieuwd naar uw kansen? Daag ons uit!

Ongewoon betrokken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wij kiezen voor samen. Samen met collega’s werken we multidisciplinair. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen. Maar ook samen met onze klanten. We houden actief contact en gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag. Zo weten we wat er echt speelt en wat nodig is voor het beste resultaat. We denken actief mee met ondernemers in het MKB, de agrarische en non-profit sector, maar ook met diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Ontdek hoe we samen kunnen groeien


reference photo
Van Braak Accountants is een vakkundige, zakelijke en efficiënte accountant die actief met je meedenkt.

Op een vrijdagmiddag in 2001 zocht ik in de gouden gids naar accountants in de buurt. Het was al na 17 uur. Ik ben gaan bellen en de enige accountant die de telefoon nog opnam was Van Braak Accountants. Toen ook het kennismakingsgesprek uitstekend verliep, was de keus snel gemaakt. Van Braak Accountants heeft mij geholpen met het opmaken van de jaarcijfers. Maar ook met tal van andere financiële kwesties, zoals het omzetten van mijn eenmanszaak naar een BV, financieringen en afspraken met de belastingdienst. De medewerkers van Van Braak Accountants ontzorgen mij, zodat ik me kan focussen op mijn passie: mensen inspireren op het gebied van leiderschap en teamwerk.

Katja Staartjes

Eigenaar Katja Staartjes Inspiratie, Okkenbroek

Actueel

Wetsvoorstel excessief lenen bij eigen vennootschap

26 juli, 2019 – Gert Klaassen

Op Prinsjesdag 2018 heeft de staatssecretaris een wetsvoorstel aangekondigd waarin maatregelen zijn opgenomen om het aanhouden of aangaan van leningen tussen...

Meer advies ontvangen?

We hebben al veel klanten geholpen met fiscale besparingen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de mogelijkheden die we zien.

Aanmelden