Banner Ongewoon ondernemend

Ongewoon ondernemend

Wij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar kansen en inventieve oplossingen om samen succesvol te kunnen groeien.

Lees meer over ons

Actueel

Reorganisatie in coronatijd

01 december, 2021 – Marius Rebel en Christiaan Rooseboom

Wat doet u wanneer u uw personeel niet meer kunt betalen? De aangescherpte maatregelen drukken enorm op financiƫle situatie van veel bedrijven. Wij helpen u...

Advies omtrent de coronacrisis ontvangen?

Juist in deze coronacrisis willen wij er zijn voor ondernemers. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de mogelijkheden en de maatregelen die de overheid in deze tijd getroffen heeft.

Aanmelden

Ongewoon betrokken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wij kiezen voor samen. Samen met collega’s werken we multidisciplinair. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen. Maar ook samen met onze klanten. We houden actief contact en gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag. Zo weten we wat er echt speelt en wat nodig is voor het beste resultaat. We denken actief mee met ondernemers in het MKB, de agrarische en non-profit sector, maar ook met diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Ontdek hoe we samen kunnen groeien


reference photo
Samenwerken met Van Braak Accountants betekent korte lijnen, direct antwoord en adequate oplossingen

Sinds juni 2015 ben ik klant bij Van Braak Accountants. De accountants van Van Braak Accountants hebben mij onder meer geholpen met het omzetten van mijn bedrijf naar een BV. Als klant verwacht ik korte lijnen, direct antwoord en adequate oplossingen en dat is precies waar Van Braak Accountants voor staat. De vertrouwde relatie tussen mij en de accountants zorgt voor een bijzonder prettige samenwerking.

Toon van de Laar

Eigenaar Van de Laar Pluimveebedrijf, Oirschot