Banner Ongewoon ondernemend

Ongewoon ondernemend

Wij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar kansen en inventieve oplossingen om samen succesvol te kunnen groeien.

Lees meer over ons

Actueel

Salarissen omhoog door invoering minimum uurloon

20 april, 2023 – Sean Schotsman

Loonstrookjes gaan er met ingang van januari 2024 iets anders uitzien. Vanaf dat moment geldt namelijk de Wet invoering minimumuurloon en is er een wettelijk...

Advies omtrent de coronacrisis ontvangen?

Juist in deze coronacrisis willen wij er zijn voor ondernemers. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de mogelijkheden en de maatregelen die de overheid in deze tijd getroffen heeft.

Aanmelden

Ongewoon betrokken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wij kiezen voor samen. Samen met collega’s werken we multidisciplinair. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen. Maar ook samen met onze klanten. We houden actief contact en gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag. Zo weten we wat er echt speelt en wat nodig is voor het beste resultaat. We denken actief mee met ondernemers in het MKB, de agrarische en non-profit sector, maar ook met diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Ontdek hoe we samen kunnen groeien


reference photo
Van Braak Accountants is een vakkundige, zakelijke en efficiënte accountant die actief met je meedenkt.

Op een vrijdagmiddag in 2001 zocht ik in de gouden gids naar accountants in de buurt. Het was al na 17 uur. Ik ben gaan bellen en de enige accountant die de telefoon nog opnam was Van Braak Accountants. Toen ook het kennismakingsgesprek uitstekend verliep, was de keus snel gemaakt. Van Braak Accountants heeft mij geholpen met het opmaken van de jaarcijfers. Maar ook met tal van andere financiële kwesties, zoals het omzetten van mijn eenmanszaak naar een BV, financieringen en afspraken met de belastingdienst. De medewerkers van Van Braak Accountants ontzorgen mij, zodat ik me kan focussen op mijn passie: mensen inspireren op het gebied van leiderschap en teamwerk.

Katja Staartjes

Eigenaar Katja Staartjes Inspiratie, Okkenbroek