Banner Ongewoon ondernemend

Ongewoon ondernemend

Wij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar kansen en inventieve oplossingen om samen succesvol te kunnen groeien.

Lees meer over ons

Actueel

Uitbreiding en verlenging steunmaatregelen i.v.m. coronacrisis

29 januari, 2021 – Erwin van Leeuwen

Vanwege de verlenging van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, heeft het kabinet in een brief aan de Tweede Kamer aangekondigd de...

Advies omtrent de coronacrisis ontvangen?

Juist in deze coronacrisis willen wij er zijn voor ondernemers. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de mogelijkheden en de maatregelen die de overheid in deze tijd getroffen heeft.

Aanmelden

Ongewoon betrokken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wij kiezen voor samen. Samen met collega’s werken we multidisciplinair. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen. Maar ook samen met onze klanten. We houden actief contact en gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag. Zo weten we wat er echt speelt en wat nodig is voor het beste resultaat. We denken actief mee met ondernemers in het MKB, de agrarische en non-profit sector, maar ook met diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Ontdek hoe we samen kunnen groeien


reference photo
De medewerkers van Van Braak Accountants zijn persoonlijk betrokken bij de onderneming en gericht op het behalen van een maximaal fiscaal voordeel.

In 2012 nam ik de onderneming van mijn vader over. Van Braak Accountants heeft ons niet alleen geadviseerd over de bedrijfsopvolging, maar ook de begeleiding op zich genomen. Daarnaast hebben zij ervoor gezorgd dat de structuur van het bedrijf werd gewijzigd, met een flinke belastingteruggave als gevolg. Onze vorige accountant gaf weinig pro-actief advies. Gelukkig hebben we de overstap naar Van Braak Accountants gemaakt. Het heeft ons veel financieel voordeel opgeleverd.

Gerrit de Vries

Directeur Transportbedrijf G.G. de Vries & Zoon, Minnertsga