Wij hebben al heel wat ondernemers helpen besparen.

Benieuwd naar wat samenwerken met Van Braak Accountants u oplevert? Deze klanten gingen u voor.

Toon van de Laar
Samenwerken met Van Braak Accountants betekent korte lijnen, direct antwoord en adequate oplossingen

Sinds juni 2015 ben ik klant bij Van Braak Accountants. De accountants van Van Braak Accountants hebben mij onder meer geholpen met het omzetten van mijn bedrijf naar een BV. Als klant verwacht ik korte lijnen, direct antwoord en adequate oplossingen en dat is precies waar Van Braak Accountants voor staat. De vertrouwde relatie tussen mij en de accountants zorgt voor een bijzonder prettige samenwerking.

Toon van de Laar

Eigenaar Van de Laar Pluimveebedrijf, Oirschot

Jan de Greef
De accountants van Van Braak Accountants zitten niet vastgeroest in standaard oplossingen, maar gaan continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

De gevraagde en ongevraagde adviezen van Van Braak Accountants hebben mij de vrijheid gegeven om te ondernemen. De belastingvoordelen die ik geniet, bieden mij liquiditeitsruimte om meer en sneller te kunnen investeren. Dit alles heeft geleid tot het mooie bedrijf wat we nu mogen hebben. Van Braak Accountants maakt dat wij weloverwogen stappen kunnen zetten mede door snel en accuraat financieel inzicht te bieden. Wanneer nodig nemen zij de tijd voor ons om de adviezen ook stap voor stap uit te leggen.

Jan de Greef

Eigenaar Melk- en Pluimveebedrijf De Greef Zevenmorgen BV, Woudenberg

Katja Staartjes
Van Braak Accountants is een vakkundige, zakelijke en efficiënte accountant die actief met je meedenkt.

Op een vrijdagmiddag in 2001 zocht ik in de gouden gids naar accountants in de buurt. Het was al na 17 uur. Ik ben gaan bellen en de enige accountant die de telefoon nog opnam was Van Braak Accountants. Toen ook het kennismakingsgesprek uitstekend verliep, was de keus snel gemaakt. Van Braak Accountants heeft mij geholpen met het opmaken van de jaarcijfers. Maar ook met tal van andere financiële kwesties, zoals het omzetten van mijn eenmanszaak naar een BV, financieringen en afspraken met de belastingdienst. De medewerkers van Van Braak Accountants ontzorgen mij, zodat ik me kan focussen op mijn passie: mensen inspireren op het gebied van leiderschap en teamwerk.

Katja Staartjes

Eigenaar Katja Staartjes Inspiratie, Okkenbroek

Marien en Diederik Cluistra
Van Braak Accountants onderscheidt zich in (fiscale) advisering van andere kantoren.

Wij zijn werkzaam voor Cluistra Aanhangwagens. Ons bedrijf verkoopt en verhuurt aanhangwagens. Naast aanhangwagens verhuren we sinds een aantal jaren ook hoogwerkers. We zijn ergens begin jaren ’80 klant van Van Braak Accountants geworden. We hebben gekozen voor Van Braak Accountants omdat zij net anders tegen de zaken aankijken dan andere accountantskantoren. Van Braak Accountants onderscheidt zich in (fiscale) advisering van andere kantoren. Zo hebben ze in de jaren dat we klant zijn veel belasting voor ons bespaard. We zijn in al die jaren vaak van structuur veranderd. Van B.V. naar V.O.F. etc. De belastingbesparingen hebben ons bedrijf een impuls gegeven in de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. We waarderen de pro-actieve, no-nonsense stijl van adviseren. Op dezelfde manier benaderen wij onze klanten. In de loop der jaren hebben we Van Braak Accountants al vaak aanbevolen bij onze klanten.

Marien en Diederik Cluistra

Ondernemer

Antoinette Segers
Van Braak Accountants heeft ons geholpen vanaf de start van ons bedrijf.

Toen wij plannen hadden om ons tuincentrum te beginnen, leek het ons goed om met Hennie en Arjen van Braak contact te leggen. Wij kennen de familie Van Braak omdat ze in onze gemeente wonen. Het persoonlijke vertrouwen deed ons besluiten met Van Braak Accountants in contact te treden. Ze hebben ons geholpen met het bepalen van de juiste bedrijfsstructuur en opstart financiële administratie. De samenwerking met Van Braak Accountants straalt vooral 'rust' uit. Ik doe de werkzaamheden zoveel mogelijk zelf, waarbij Van Braak Accountants op de achtergrond meekijkt. De samenwerking is prettig. Omdat het voeren van de loonadministratie en de belastingaangifte specifieke kennis benodigd heeft, besteed ik dat uit aan Van Braak Accountants. Ik zou Van Braak Accountants met 2 kenmerken willen benoemen. Ze kosten geld maar leveren meer geld op. Ze zijn ondernemer met de ondernemers!

Antoinette Segers

Directeur GroenRijk, Nunspeet

Falko Zandstra
Van Braak Accountants is correct en netjes

Ik ben eigenaar van Falko Dak & Wand B.V. en wij leveren en monteren dak- en gevelbeplating. Via een andere ondernemer ben ik in contact gekomen met Van Braak Accountants. Zij staan voor correctheid en vooral het meedenken met de klant. Omdat Van Braak Accountants mij geholpen heeft met efficiënter werken heeft mij dat heel veel rust binnen het bedrijf opgeleverd. Mijn advies aan anderen, niet twijfelen maar overstappen naar deze vertrouwelijke accountant DOEN!!

Falko Zandstra

Directeur van Falko Dak & Wand B.V., Heerenveen