U heeft toch wel iets beters te doen?

Het bijhouden van een salarisadministratie is al snel een enorm karwei. Een die met iedere nieuwe medewerker en wetswijziging complexer en tijdrovender wordt. Daarbij bent u als werkgever verantwoordelijk voor inhoudingen, afdrachten en rapportages aan de Belastingdienst en diverse fondsen. 

Pensioenafdracht, aangiften loonheffing, CAO-wijzigingen, wetswijzigingen: er komt heel wat kijken bij het voeren van een salarisadministratie. Wij begrijpen dat het u aan tijd ontbreekt om de voortdurende verandering in wet- en regelgeving bij te houden. Bovendien: uw energie is het meest waardevol wanneer u het in uw ondernemerschap investeert. 

Wij nemen daarom graag uw salarisadministratie voor onze rekening en ondersteunen u op het gebied van loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Van full service tot een tijdelijk of beperkt pakket op maat. Uw behoeften staan centraal, altijd.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Het vervaardigen van salarisstroken en overzichten
  • Het bewaken van (collectieve) salarisverhogingen
  • Het verwerken van personeelsmutaties
  • De uitvoering werknemersverzekeringen
  • Het verzorgen van loonaangiften
  • Het toepassen afdrachtverminderingen en andere fiscaal toelaatbare regelingen
  • Het opstellen van jaaropgaven voor werknemers en jaarrapportages voor overige instellingen
  • Opstellen, beheren en aanpassen van arbeidsovereenkomsten

Daarnaast helpen we u met het administratief afwikkelen van arbeidsgeschillen, ontslagprocedures, afvloeiingsregelingen, en arbeidsongeschiktheidsmeldingen. Ook kunnen we u adviseren bij bezwaarschriften en dergelijke. Wij houden uw salarisadministratie bij in een gebruiksvriendelijke online omgeving die u en uw medewerkers ook op elk moment kunnen raadplegen. Hieronder bekijkt u een demo van de software waar Van Braak Accountants mee werkt.

Inmiddels maken wij gebruik van een 2e loonpakket, namelijk Loket. Deze kunt u bekijken door op deze link te klikken: http://www.youtube.com/watch?v=mKHhvqz8qXE.

Handleiding_Loket.pdf