Geen enkele ondernemer wordt blij van de blauwe envelop.

Daarom gaan we met parate kennis van steeds veranderende wet- en regelgeving op zoek naar manieren waarop u fiscaal kunt besparen. We brengen daarbij altijd onverwachte mogelijkheden en verrassende inzichten aan het licht.

Fiscaal besparen

Als ambitieuze ondernemer wilt u vooruit. Dus investeert u uw geld liever in uw bedrijf dan dat u het naar de fiscus brengt. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is onze aanpak er altijd op geënt om – zowel op korte als op lange termijn – zo veel mogelijk fiscale besparingen voor u te realiseren.  En daar gaan we heel ver in. Natuurlijk werken we altijd zorgvuldig en binnen de kaders van de Nederlandse wetgeving, maar we kennen de grijze gebieden van inventieve oplossingen en slimme bespaarmethoden op ons duimpje. Benieuwd naar welke besparingen we voor u kunnen realiseren? Betrek ons bij uw plannen, vertel ons over uw ambities en deel uw vraagstukken met ons!

Wij helpen u graag met:

  • De keuze van de rechtsvorm van uw onderneming en de structuur daarvan.
  • De vraag hoe een investering fiscaal zo gunstig mogelijk gedaan kan worden.
  • Het fiscaal inrichten van de bedrijfsopvolging.
  • Het beantwoorden van de vraag inzake hoe vermogen over te dragen aan kinderen.
  • Het verzorgen van de aangiften Vennootschapsbelasting.
  • Het verzorgen van de aangiften Inkomstenbelasting (zowel zakelijk als particulier).

We vertellen u niet alleen waar u geld kunt besparen, maar regelen het ook concreet voor u. Een hele zorg minder, dus!

De risico's van het ondernemen

Vraag een ondernemer waarom hij voor zichzelf is begonnen en hij zal waarschijnlijk antwoorden met "Vanwege de vrijheid!". Maar, zoals u weet: die vrijheid is niet eindeloos. Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Voor u is het belangrijk dat u op de hoogte bent van deze risico’s. Wij brengen de gevarenzones en heikele punten van uw bedrijfsvoering graag in kaart en vertellen u wat u moet doen om deze te minimaliseren. 

Mee-ondernemen

Natuurlijk helpen wij u graag met al uw vragen en verzoeken rondom fiscale advisering, accountancy en salarisadministratie. Maar onze aanpak gaat verder dan 'u vraagt, wij draaien'. Wij komen actief met suggesties voor uw financiële bedrijfsvoering, kloppen bij u aan met verrassende ideeën en houden uw eigen plannen met een kritisch oog tegen het licht. We zitten bij u aan tafel als sparringpartner, kritische adviseur, maar bovenal als mede-ondernemer.