Contracten maken of beoordelen

Heeft u geen zin in gedoe met klanten, leveranciers, samenwerkingspartners of medewerkers? Dan is het belangrijk dat de afspraken goed op papier staan. Van Braak Bedrijfsjuristen helpt u daarbij. Dat doen we door contracten, overeenkomsten en voorwaarden voor u op te stellen of te beoordelen. 

Daarom kiezen andere bedrijven voor ons

Waterdichte contracten in begrijpelijke taal

Van Braak Bedrijfsjuristen stelt graag contracten, overeenkomsten en (algemene) voorwaarden voor u op. We zorgen dat ze juridisch waterdicht zijn, maar ook begrijpelijk en acceptabel voor uw medewerkers, leveranciers, klanten of samenwerkingspartners. Zo dragen we bij aan stabiele langetermijnrelaties. Elk juridisch document dat we maken is afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie, we maken daarbij slim gebruik van de contracten en overeenkomsten die we eerder gemaakt hebben. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is. 

Geen onverwachte addertjes onder het gras

Is dit contract goed voor mij? Zitten er geen addertjes onder het gras bij deze overeenkomst? Of wat betekent die specifieke bepaling in de algemene voorwaarden precies? Onze bedrijfsjuristen helpen u graag bij dit soort vragen. Ze beoordelen dagelijks zakelijke overeenkomsten. Dat doen ze altijd met uw belang voor ogen. Geen juridische muggenzifterij dus, maar feedback op de punten die er in de praktijk toe doen voor uw bedrijf of organisatie. Altijd in begrijpelijk Nederlands en voorzien van suggesties en verbeteringen die u rechtstreeks kunt delen met de leverancier, opdrachtgever of samenwerkingspartner die het contract heeft opgesteld. 

Schakel ons in voor het maken over beoordelen van:

Tarief en vrijblijvende offerte voor uw overeenkomst

Van Braak Bedrijfsjuristen hanteert een uurtarief van 170 euro exclusief btw voor het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Wilt u een vrijblijvende offerte? Laat ons weten welke type document u nodig heeft of stuur ons de overeenkomst die u wilt laten beoordelen. Dan ontvangt u binnen 1 werkdag een indicatie van de kosten.