Ik heb een nieuwe werknemer! Welke gegevens moet ik ook alweer opvragen? Deze vraag zou u zich niet meer hoeven stellen wanneer u gebruik gaat maken van de module preboarding van Loket.nl.

Via onze salarissoftware is het mogelijk om een werknemer uit te nodigen de gegevens volledig AVG-proof aan te leveren. Het gaat hierbij om NAW-gegevens, geboortedatum, BSN, IBAN, etc. Daarnaast wordt de werknemer gevraagd om ook de model opgaaf gegevens voor de loonheffingen en een kopie van een geldig paspoort / ID-kaart te uploaden. Indien u al gebruik maakt van onze salarissoftware Loket.nl kunt u kosteloos gebruik maken van de module preboarding.

De uitnodiging preboarding kan in Loket bij HRM – Concept werknemer eenvoudig worden aangemaakt en verzonden. Het is ook mogelijk om de werknemer een herinnering te sturen.

Nadat de werknemer de gegevens heeft aangeleverd, ontvangt de werkgever-gebruiker, of de salarisadministrateur die de uitnodiging heeft aangemaakt, een e-mail dat het proces is afgerond. Dit is het moment dat de gegevens kunnen worden gebruikt om de werknemer live te zetten in de loonadministratie. De benodigde documenten zijn dan ook direct beschikbaar in het werknemersdossier.

Om u alvast een indruk te geven zie de volgende video's werkgever en werknemer.

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar overzicht