Van Braak Accountants Academy: samen groeien  

We bewegen ons elke dag in een wereld die steeds verandert. En ook onze klanten krijgen te maken met continu vernieuwende regelgeving. Dat maakt ons werk interessant, uitdagend én houdt ons scherp .

Ontwikkeling zien we daarom niet als een extraatje, maar als een absolute must omdat we onze kennis maar wat graag uitbreiden en altijd up-to-date willen zijn. Zo kunnen we onze klanten ongewoon zorgvuldig van dienst zijn. 

Cursussen en trainingen
De Van Braak Accountants Academy biedt onze medewerkers steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. Daarmee geven we hen niet alleen de mogelijkheid om doelen te stellen, maar reiken we handvatten aan om deze doelen te realiseren. Dat doen we door voortdurend een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen aan te bieden. Deze worden gegeven door externe docenten en trainers, maar ook door medewerkers die onze stijl van werken van binnenuit kennen en deze vol enthousiasme willen overbrengen op hun collega’s. Bijkomend voordeel: vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.
 

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling verder gaat dan vakinhoudelijke verdieping. We leven namelijk niet op eilandjes, maar werken nauw samen om zo tot het beste resultaat te komen. Alleen dan komen de expertise en vaardigheden van Van Braak Accountants écht tot hun recht. Teamontwikkeling en persoonlijke ontplooiing zijn voor ons daarom belangrijke onderdelen bij de training van onze mensen. Wij geloven in teams waarbij de leden elkaar versterken. Zo kunnen we samen groeien.